Monday, 2 December 2013

Langkawi Here I Come!!

Assalammu'alaikum semua..

Haaa minggu ni Dian kena bertugas di Langkawi bersama my staff dan 2 orang pegawai..Hadoiii dapat juga pi Langkawi tahun ni coz last menjejakan kaki di Langkawi tahun lepas dengan Encik Suami berhoneymoon kali ke berapa tah hahaha.. Dalam pada duk syok-syok nak ke Langkawi ni, sedikit perasaan risau coz lepas balik dari Putrajaya ritu Dian demam..Sampai hari ni badan tak berapa nak rasa ok..

Badan semenjak dua menjak ni berangin jaaa..Tak kira pagi petang siang malam asyik sendawa. Kadang-kadang bangun tido je terus sendawa. Hehe dah mengalahkan orang lepas bersalin ni.. Dan dah dua tiga kali juga angin tolak ke atas sampai termuntah!! Apa yang merisaukan Dian takut termuntah dalam feri masa nak pi Langkawi lusa ni. Adoiii tak sanggup dah nak muntah hijau dalam feri. Dulu ada pengalaman pahit masa pi Pulau Tioman. At first makan spagetti tak hinggat donia..Last-last dalam feri muntah balik apa yang dimakan awal tadi..hehehe.. Hopefully masa p langkawi nanti tak jadi macam tu la..

Apa-apa pun tugas harus diteruskan..Janji dapat pi Langkawi cuma kali ni without my Nikon la coz my hubby guna nak pi Cameron Highland dengan kawan-kawan dia. Dian tak boleh ikut kena pi Langkawi huuuuu...Takpa-takpa boleh tumpang kamera staff kehkehkeh..Gila gambaq betuii.. Siapa-siapa nak pesan cokelat ka, periuk belangga ka, pinggan mangkuk ka bolehhh tapi jangan pesan dengan mulut ja duit huluq sekali la noooo.. 



Berharap tak hujan di Langkawi nanti..




2 comments:

  1. seronoknya dapat ke Langkawi..belikan cokelat ye :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous : Seronok jugak la walaupun kena bertugas..Alhamdulillah aktiviti dirancang berjalan dengan lancar..nak cekelat mai la umah hehe

    ReplyDelete